Søtt og sukkerfritt

350,–
Utsolgt, annen utgave skaffes.

Omtale

Suksessforfatterne Gunn-Karin Sakariassen og Hege Hasler Barhaughøgda utgir ny kokebok med det gode søte for deg som vil leve sukkerfritt. Oppskriftene er

- diabetesvennlige
- lavkarbovennlige
- mage- og tarmvennlige
- glutenfri og med melkefrie alternativer

Du finner søte småretter – men også noen salte – kaker og boller, desserter, godterier, konfekt og drikke. Det er en egen seksjon med oppskrifter på lekker sukkerfri kakepynt, og de beste kakene og godteriene til jul og påske. Og selvsagt en mengde gode råd og lure triks!

Her er noe av alt det deilige du kan lage: Kosevafler, kanelsnurrer, smuldrepai med fersken og pekannøtter, gelekake, multeparfait med nøttekrokan, havrepai med kokosfløte og rips, pepperkaker, hjemmelaget marsipan, påskescones med sitronkrem, sjokoladekjeks, lakriskarameller, stripete pikekyss med vanilje, kaffe med krydder og julesmoothie.

Bedre enn dette blir det ikke!