Spionen

Isaac Bell 3

Clive Cussler, 2021, Ebok, Bokmål, EPUB
Ola Bjønness Karlsen (Oversetter)
229,–
Du må være registrert som privatperson for å kjøpe e-bøker. Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.
Last ned utdrag

Omtale

1908. Da en genierklært kanoningeniør begår selvmord, henvender den vantro familien hans seg til Van Dorn detektivbyrå. Isaac Bell blir satt på saken, og det blir raskt klart at mannen ikke døde for egen hånd. Dødsfallet blir bare det første i rekken av flere, som alle har en fellesnevner: et topphemmelig prosjekt.

Bell mistenker at motivet kan være sabotasje. Med en verden som står overfor en storkrig, er det åpenbart at han har med en spion å gjøre. Men hvem av de mange utenlandske agentene han har møtt, er det som kan stå bak? Eller har drapene en enda mer uhyggelig forklaring?

«Det utvidede interesseområdet vil trekke nye lesere til denne spennende nye Cussler-serien.»
Publishers Weekly

«Den avdøde mannens datter aner ugler i mosen, og snart blir Bell overbevist om at hun har rett, men får han has på skurkene og overlever strabasene? Klart han gjør, men det morsomme ligger i hvordan han gjør det – og Cussler og Scott gir oss massevis av moro. Dette er en utmerket thriller, med mangefasetterte karakterer, fin tidskoloritt og masse spenning.»
Booklist

«Cussler og Scott tar leserne med et århundre tilbake i tiden i denne grundig gjennomarbeidede boken. Den dyktige forfatterduoen byr på mer spenning og fryd enn en berg-og-dal-banetur på Coney Island (…) Med farvannet utenfor Manhattan full av dynamitt, torpedoer og ubåter runder Spionen av med et smell.»
Bookreporter