Med denne boka blir det enkelt å spise naturlig mat lagd fra bunnen av. Du får oppskrifter på frokost, lunsj, middag, kaker, desserter og drikke, lagd av rene, naturlige og hovedsakelig økologiske råvarer, stappfulle av næring og smak. Matblogger og fotograf René Zografos har valgt ut rettene i samarbeid med Niels Chr. Geelmuyden, forfatter av bøkene "Sannheten på bordet" og "Sannheten i glasset". Geelmuyden forteller i innledningen til hvert kapittel hvorfor akkurat denne maten er bra for deg. Rettene er dessuten valgt ut med tanke på et bærekraftig landbruk og god dyrevelferd. Spiser du denne maten, gjør du både din egen helse og jorden en tjeneste!
Sunnheten på bordet
Mer energi og bedre helse med naturlig mat
Andre formater
Sølv i Gourmand Cookbook Awards 2016
Omtale
Forfatter(e)
Anmeldelser
Sunn mat
"(...) lekre bilete, flott layout – og fargerikt i alt det grøne fokuset! (...) Zografos er både fotograf og oppskriftmakar. (...) særleg Geelmuyden imponerer med brei kunnskap om korleis mat vert produsert, og korleis mat ikkje skal produserast! Boka rommar til slutt heile ti sider med kjelder, ikkje minst ulike heimesider frå både norske og internasjonale samanhengar. (...) Og det sunne kan så absolutt vera både flott - og godt!"
Paul Odland, Dagen