Svigermødre uten grenser

Feelgood 3

Anna Jansson, 2022, Ebok, Bokmål, EPUB
Maren Barlien Guntvedt (Oversetter)
229,–
Du må være registrert som privatperson for å kjøpe e-bøker. Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.
Last ned utdrag

Omtale

Svigermødre uten grenser er hjertevarm feelgood fra Anna Jansson, en av Sveriges mestselgende forfattere.

«… like spennende som en krimroman, men så er den jo også skrevet av krimdronningen Anna Jansson.»
Tidningen Kulturen

«… hun forteller om alle mulige forhold så det blir både spennende, morsomt og tankevekkende.»
Dagens nyheter

I eventyrene er stemødrene alltid onde, men i det virkelige liv er det svigermødrene man skal passe seg for, tenker Angelika Lagermark i sine mørkeste stunder. For et halvt år siden fanget hun en brudebukett, og spørsmålet om ekteskap dukket opp, men Angelika er i tvil. Er Magnus rette mann å leve med? Hans mamma Judith er definitivt ikke det.

Livet er ikke enkelt. Angelika fikk aldri de barna hun lengtet etter. Men når hun blir kjent med lille Folke, får hun muligheten til å bli en viktig voksenperson i hans liv. Folke rammes av nyresvikt og trenger en ny nyre. Men hvordan finner man en passende donor? Og hva svarer man et barn som stiller alvorlige spørsmål om døden?

Angelika og hennes søstre driver hver sin frisørsalong på Gotland, men under overflaten pågår en annen virksomhet: Å hjelpe mennesker med å finne kjærligheten. Akkurat hvem du havner ved siden av på Salong d’Amour er ikke tilfeldig – det er et arrangert møte. For det er aldri for sent å finne kjærligheten her i livet. Velkommen inn.

«Hun skriver med så mye kjærlighet og varme … Heldigvis har jeg sittet mest hjemme for meg selv mens jeg har lest boken, siden jeg ofte har ledd høyt før jeg har tatt meg i det … fantastisk god.»
Jonssons Bookworld

«… varm, humoristisk og hverdagsklok. Det er vanskelig ikke å le i ett strekk fra første til siste side. Så les Svigermødre uten grenser
Bibliophilia