Veganmat på sitt beste

Frokost, lunsj, middag, småretter, kaker og desserter

Jane Helen Johansen, 2021, Heftet, Bokmål
249,–
Sendes fra oss i løpet av 1-3 arbeidsdager.

Omtale

Veganmat, eller plantebasert mat, blir stadig mer populært. Flere og flere kutter helt eller delvis ut kjøtt, meieriprodukter og egg fra kostholdet sitt og søker gode, enkle og varierte oppskrifter på veganmat basert på lett tilgjengelige ingredienser.

Det er ingen grunn til å lete lenger enn til Veganmat på sitt beste. En av landets mest populære vegankokker, Jane H. Johansen, gir både fulltidsveganeren og deltidsveganeren hele 100 fristende, næringsrike og lite tidkrevende oppskrifter på plantebaserte retter. Alle uten egg og meieriprodukter. Jane deler engasjert av sin store kunnskap, med tallrike forslag til alle dagens hovedmåltider og alt imellom, som småretter, søte fristelser og kosemat.

Veganmat på sitt beste handler om vegansk matglede, helsefordelene ved plantebasert næring og hvordan du legger om kostholdet enten helt eller delvis. Men først og fremst handler det om å lage velsmakende, sunn og ukomplisert veganmat.

«Jeg har aldri hatt et så variert, frodig og tilfredsstillende kosthold som etter at jeg ble veganer, og slike godsaker må deles,» sier Jane og inviterer deg inn i en spennende matverden!

Jane H. Johansen er en profilert norsk vegankokk, matblogger, kokebokforfatter og fotograf. Hun står bak Norges første veganske matblogg, veganmisjonen.com, hvor hun siden 2010 har inspirert utallige nordkvinner og -menn til å spise mer plantebasert i hverdagen. I 2014 ble hun kåret til Årets matblogger for alternativ mat. Jane brenner for å gjøre vegansk matlaging lettere tilgjengelig, gjennom å dele fristende matfoto og oppskrifter som alle kan klare å lage. Hun har også utgitt Kjøttfrie burgere (2017) som fikk terningkast 6 i VG.
www.veganmisjonen.com