Ville vitser

Ikke lov å le!

Jens Bjørge, 2022, Innbundet, Bokmål
Victoria Haallman Hamre (Illustratør)
199,–
Sendes fra oss i løpet av 1-3 arbeidsdager.

Omtale

En ny type vitsebok - moro for hele familien! Still hverandre spørsmål - hva ville dere velge? Og husk: Det er IKKE lov å le!

Ville du helst luktet som en fisk, eller sett ut som en? Ville du helst delt tannbørste med bestevennen din, eller en gris? Ville du helst vært ti meter høyere, eller en meter lavere? Ville du helst byttet ut en av foreldrene dine med en snakkende apekatt, eller blitt en snakkende apekatt selv?

Vitseboka er full av dilemmaer som får deg til å bryte ut i latter, samtidig som du blir kjent med venner og familie på et nytt nivå. Hundrevis av rare, morsomme, teite og ekle spørsmål. GAPSKRATT sammen, og kanskje dere oppdager nye sider ved hverandre, mens dere ruller rundt på gulvet med latterkrampe?

Ta fram boka med venner, familie, nye bekjente, din verste fiende, hunden din, eller med klassekamerater. Vitsebøker og morsomme dilemmaer passer perfekt på hytta, hjemme i sofaen, i bursdag, foran peisen eller rundt middagsbordet (Eller forresten: Ikke akkurat der - du risikerer å le så det spruter middagsmat utover hele huset). Humor fra perm til perm!