Hopp til hovedinnhold

Vinterhagen

Kristin Hannah, 2022, Ebok, Bokmål, EPUB
Linda Marie Vikaune (Oversetter)
157,–
Veil. pris179,–Du sparer22,–
Du må være registrert som privatperson for å kjøpe e-bøker. Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.
Last ned utdrag

Andre formater

Omtale

Kan en kvinne som ikke kjenner sin mor, virkelig kjenne seg selv?

Vinterhagen er en gripende fortelling fra Kristin Hannah om to søstre som oppdager at deres mor bærer på hemmeligheter de aldri hadde kunnet forestille seg. En mektig og hjerteskjærende roman som synliggjør det vanskelige mor-datter-båndet og utforsker den evige forbindelsen mellom nåtid og fortid.

Søstrene Whitsom er så forskjellige som to søsken kan være. Meredith ble boende i den trygge lille hjembyen, giftet seg, fikk barn og tok etter hvert over ansvaret for familiens eplehage. Den rastløse, uredde Nina er derimot stadig på reise til verdens mest urolige steder, i sitt yrke som krigsfotograf.
Da søstrenes far blir alvorlig syk, vender de tilbake til barndomshjemmet og konfronteres med sin kjølige, distanserte mor, Anya. Selv nå får de ingen trøst fra henne. Som barn var den sterkeste forbindelsen deres den russiske eventyrfortellingen moren fortalte dem. De fikk aldri vite slutten, og Nina presser nå på for å få henne til å fortelle den.
Slik innledes en reise gjennom Anyas liv i det krigsherjede Leningrad, for over femti år siden. Det moren nå endelig forteller Meredith og Nina, vil ryste dem og endre deres oppfatning om hvem de selv er.

«I denne rørende fortellingen flettes en overbevisende historisk roman sammen med et familiedrama i nåtiden.» Library Journal

«Vinterhagen er Kristin Hannahs hittil mest velskrevne og gripende bok.» Huffington Post

«En rystende og sterk historie med en fantastisk vakker slutt.» Seattle Times

Flere bøker av Kristin Hannah

De hjemvendte

De hjemvendte

Kristin Hannah

Ebok
179,–
Herfra til evigheten

Herfra til evigheten

Kristin Hannah

Ebok
179,–
For alle vinder

For alle vinder

Kristin Hannah

Ebok
179,–
Sommernatten

Sommernatten

Kristin Hannah

Ebok
179,–
Det store ødet

Det store ødet

Kristin Hannah

Ebok
179,–