Bokpod
Podkast med Erik Fosnes Hansen

I denne podkasten snakker Erik Fosnes Hansen om hans femte og nyeste roman, Et hummerliv. Han forteller også om debuten, verdenssuksessen, det dummeste han har gjort og om å diktere romaner. 

Om BokPod

BokPod presenterer Norges mest interessante forfattere. Ta med deg dine favorittforfattere – når som helst, hvor som helst. Intervjuer er Hallgeir Opedal, prisbelønt portrettør kjent fra Dagbladet Magasinet

Bokpod er sponset av Cappelen Damm og Storytel med støtte av Fritt ord.  Produsent Monkberry.

Erik Fosnes Hansen

Erik Fosnes Hansen debuterte som forfatter i 1985 med romanen Falketårnet, og har siden den tid utgitt flere romaner med stor suksess. Han har også vunnet flere priser for sitt forfatterskap, blant annet Bokhandlerprisen for både Beretninger om beskyttelse i 1998, og Løvekvinnen i 2006.

Fosnes Hansen er også matspaltist i VG, ivrig polemiker og samfunnsdebattant.

... Les mer
Foto: Morten Krogvold

Et hummerliv

Erik Fosnes HansenI Et Hummerliv gir Fosnes Hansen leseren et glimrende tidsbilde og en rystende og skildring av en uvanlig familie. Romanen handler å bli voksen, om å måtte strekke seg litt lenger enn man tror man kan, om å forstå det man ikke vil forstå og om den avstanden som kan oppstå mellom dem som egentlig elsker hverandre. ... Les mer
Et hummerliv
Et hummerlivErik Fosnes Hansen
350,–
Veil. pris399,–Du sparer49,–

BokPod

Portrettintervjuer med søylene i norsk litteraturHallgeir Opedal

BokPod bygger på den svært populære podkasten med samme navn. Dette er en unik samling med 18 intervjuer - tidløse møter med Norges viktigste forfattere. Her forteller de om skriving, arbeidsmetoder, rutiner, i det hele tatt – tanker omkring det å være forfatter, men like viktig - hvorfor nettopp de ble forfattere.


Intervjuer er Hallgeir Opedal - en prisbelønt journalist og en av landets mest erfarne og kjente portrettører, blant annet kjent fra Dagbladet Magasinet. Han har bearbeidet intervjuene og fylt på med materiale som ikke ble publisert i podkasten.


Intervjuer med Roy Jacobsen, Dag Solstad, Vigdis Hjorth, Ingvar Ambjørnsen, Frode Grytten, Tomas Espedal, Karin Fossum, Herbjørg Wassmo, Kim Leine, Kolbein Falkeid, Tom Egeland, Ketil Bjørnstad, Beate Grimsrud, Lars Saabye Christensen, Jon Michelet, Tove Nilsen, Vetle Lid Larssen og Jo Nesbø.

... Les mer
BokPod
BokPodPortrettintervjuer med søylene i norsk litteraturHallgeir Opedal
350,–
Veil. pris399,–Du sparer49,–