Boktips LIVE 2024
Kari Opsal om «Spirituell - en håndbok på reisen til det uforklarlige» | Intervju

Klarsynte Kari Opsal deler sine egne erfaringer, praktiske metoder og teknikker, og gir deg en rekke verktøy for å få bedre kontakt med din indre stemme og intuisjon. Se intervju med forfatteren her.

Spirituell

Spirituell

En håndbok på reisen til det uforklarligeKari Opsal

En håndbok for deg som er nysgjerrig og vil leve et mer spirituelt liv!


Klarsynte Kari Opsal deler sine egne erfaringer, praktiske metoder og teknikker, og gir deg en rekke verktøy for å få bedre kontakt med din indre stemme og intuisjon. Gjennom bokas mange praktiske øvelser vil du utvikle og bli tryggere på dine egne spirituelle evner. Du lærer om ulike spirituelle fenomener og hvordan du kan lese energier og få kontakt med den andre siden.


Åpenhet og undring kan gi livet en ny dimensjon, der det er plass til både store, uforklarlige mirakler og mindre hverdagsmagi. Hvorfor er du her? Finnes det en vei for deg som er riktigere enn en annen i livet? Er vi alle egentlig ett? Boka kan hjelpe deg med å finne svaret på slike spørsmål.


Spirituell – en håndbok på reisen til det uforklarlige kan leses fra perm til perm, eller brukes som et oppslagsverk for å fordype deg i de temaene som interesserer deg.


En hel verden av energi og magisk undring ligger foran deg. God reise!


«Kari har vært min viktigste rådgiver i mange år! I denne boken åpner hun den mystiske verktøykassen sin på minst mulig mystisk måte!» Ida Jackson, forfatter, investor og gründer

Les mer
SpirituellEn håndbok på reisen til det uforklarligeKari Opsal
379,–

Kari Opsal

Kari Opsal har jobbet som klarsynt i flere år. Gjennom kurs, intuitiv veiledning og sosiale medier hjelper hun mennesker med å finne mening og retning i livet, og til å utvikle egne spirituelle evner. Spirituell er hennes første bok.

Les mer
Fotograf Jordi Oles