Hopp til hovedinnhold

Trines gulrotsuppe - en vegetarvinner til hverdags

Trine Sandberg er Norges største matblogger. Oppskriftene hennes er enkle å følge, du vil alltid lykkes. Oppskriften er hentet fra boka Trines hverdagsmat.

Trines hverdagsmat

Trines hverdagsmat

Trine Sandberg

Trine Sandberg er tilbake med det hun kan aller best – hverdagsmat. I Trines hverdagsmat har hun gjort et utvalg av sin rikholdige oppskriftsbank og samlet de beste rettene for oss, retter som ikke tidligere har vært samlet mellom to permer. Flere av oppskriftene er laget spesielt for boken. Maten er enkel og rask å lage og passer store som små, akkurat slik vi ønsker god hverdagsmat skal være. Fokus er matglede. Trine lurer mye grønt i alt hun lager og flere av rettene i denne boka er rene grønnsakretter. Men det er også viktig å nyte livet, mener Trine, derfor kan man unne seg en liten dessert av og til, så i Trines hverdagsmat finner du også et lite dessertkapittel med enkle, nydelige desserter.


Trine Sandberg er Norges største matblogger. Oppskriftene hennes er enkle å følge, du vil alltid lykkes. Dette er hennes fjerde bok.

... Les mer

Trine Sandberg

Trine Sandberg er en av Norges mest populære og største matbloggere, hun er tidenes bestselgende kokebokforfatter og har i flere år vært dommer i Det norske måltid. Trine tilbereder, styler og fotograferer all maten hun presenterer. Hun kom med sin første bestselgende kokebok Trines mat i 2013. Deretter fulgte Trines mat 2 (2015), Trine inviterer (2017), Trines hverdagsmat (2019) og Trines kokebok for unge kokker (2021). I 2022 kom Trines jul.

Trine har flere bloggpriser bak seg og fikk også Vixen Influencer Awards 2017 Årets business. Følg henne på trinesmatblogg.no.

Foto: Mona Nordøy