Marit Slagsvold

Marit Slagsvold er utdannet sosilog og gestaltterapeut. Slagsvold var med å starte Oslo Gestaltsenter i 2010. I dag jobber hun som praktiserende gestaltterapeut ved senteret, i tillegg til å undervise.
 
”Interessen for og studier av relasjoner og sosialt samspill har vært en rød tråd gjennom mitt liv og virke. Hvordan henger individ og samfunn sammen, og hvordan påvirker de hverandre? Så lenge jeg kan huske har jeg vært opptatt av forholdet mellom meg og mine omgivelser. Hva betyr det å være seg selv sammen med andre? Hvem er jeg når jeg er alene? Er det mulig å høre til og føle seg fri?

Da jeg begynte på gestaltstudie og i gestaltterapi møtte jeg et tankegods, et miljø og mennesker som våger å ta på alvor ”Jeg blir til ved Du-et” (M. Buber) – at vi påvirker og blir påvirket av hverandre. Som menneske og gestaltterapeut erfarer jeg hvor livgivende og helsebringende det er å utforske og erkjenne ”det som er” – som dukker opp her og nå i tanker, følelser og kropp. Med økt oppmerksomhet om hvordan jeg blir til sammen med andre får jeg større frihet, mer ansvar og et åpnere landskap å utfolde meg i. Mer mening, mer glede. Jeg tror på mulighetene som ligger i å verdsette og bruke at vi erfarer forskjellig og har ulike behov, for å bli tydeligere og mer levende for oss selv og hverandre. Oppsummert i mitt hode og erfart i min kropp er dette kjærlighet i praksis”.

Marit Slagsvold har arbeidserfaring fra Barne- og familiedepartementet, og fra Høgskolen i Oslo med forskning på området sosial inkludering.

Hun er en av forfatterne av boken ”Venner for harde livet” om vanskeligheter i vennskap, og av boken ”Ung sorg” om unge mennesker som opplever dødsfall (Aschehoug 2003, 2008).

Titler i salg

Kategori

Format

Språk

 • Jeg blir til i møte med deg - En bok om relasjoner av Marit Slagsvold (Nedlastbar lydbok)

  Jeg blir til i møte med deg - En bok om relasjoner

  Marit Slagsvold
  Bokmål2023Nedlastbar lydbok
  299,–
 • Jeg blir til i møte med deg av Marit Slagsvold (Ebok)look-inside

  Jeg blir til i møte med deg

  En bok om relasjonerMarit Slagsvold
  Bokmål2016Ebok
  279,–
 • Jeg blir til i møte med deg av Marit Slagsvold (Innbundet)look-inside

  Jeg blir til i møte med deg

  En bok om relasjonerMarit Slagsvold
  Bokmål2016Innbundet
  379,–
  Midlertidig utsolgt.