Truls Nesbakken

Truls Nesbakken

Truls Nesbakken er professor i mattrygghet og har arbeidet med zoonotiske bakterier, spesielt Yersinia enterocolitica siden 1982: påvisning, epidemiologi og kontroll i kjøttkjeden. Han er engasjert i internasjonalt arbeid bl.a.
Medlem av European Food Safety Authority’s Panel on Biological Hazards (EFSA BIOHAZ Panel) (2012 – 2015)
Medlem av diverse arbeidsgrupper i EFSA for å endre kjøttkontrollen i en dynamisk retning
Expert on food hygiene, The European Association of Establishments for Veterinary Education (EAEVE)
Medlem av Vitenskapskomiteen for mattrygghet, Faggruppen for hygiene og smittestoffer 2004 -
Han undervisning og veileder i mattrygghet spesielt kjøttkjeden og kjøttkontroll.

Bakgrunn:

Cand. med. vet., NVH, 1973
Dr. scient., NVH, 1984
Dr. med. vet. (den frie grad), NVH, 1992
Dr. philos., NVH, 2009
Dipl. European College of Veterinary Public Health Tidligere professor ved Den Kgl. Veterinær- og Landbohøjskole i København og forskningssjef i Animalia

Titler i salg

Kategori

Format

Språk

  • Matforgiftning av Marina Aspholm og Per Einar Granum (Ebok)

    Matforgiftning

    Smitte gjennom mat og vannMarina Aspholm og Per Einar Granum
    Bokmål2024Ebok
    489,–
    Les mer på cdu.no
    Kjøp eller lei boken på allvit.no
  • Matforgiftning av Marina Aspholm og Per Einar Granum (Heftet)look-inside

    Matforgiftning

    Smitte gjennom mat og vannMarina Aspholm og Per Einar Granum
    Bokmål2024Heftet
    699,–
    Sendes fra oss i løpet av 1-3 arbeidsdager.