Vibeke Klemetsen
Last ned bildet© Fotograf Nicki Twang

Vibeke Klemetsen

Vibeke Klemetsen har utforsket ulike yogastiler siden 1997, men har særlig vært en dedikert ashtanga-utøver siden 2003. Vibeke tok sin første yogalærerutdanning i Iyengar-yoga i 2005, og startet siden å undervise. Etter å ha deltatt på Alexander Medins lærerutdanning fra 2008 til 2009, ble hun registrert i Yoga Alliance. Gjennom hele 14 opphold i Mysore i India har hun fordypet seg i ashtanga-yoga, og i 2019 ble hun autorisert som Level 1 ashtanga-yogalærer av Sharath Jois. Hun er én av fem som har denne tittelen i Norge.

Vibeke har jobbet ved ulike studioer i Oslo, og holder workshoper og yogaretreater både i Norge og utlandet. Hun er utdannet journalist og har mange år bak seg som tvprogramleder. Hun brenner for å spre kunnskap om yoga, og er en av landets største yogaprofiler i sosiale medier. I 2022 lanserte hun podkasten Namaste.

Vibeke er en av gründerne bak treningsmerket Run & Relax. Hun har tidligere gitt ut bøkene Yoga for gravide, Grøt og Sunn pasta, helt enkelt. Yogamagi er Vibekes fjerde bok.

Titler i salg

Kategori

Format

Språk

 • YOGAMAGI av Vibeke Klemetsen og Jannicke Wiel (Innbundet)look-inside

  YOGAMAGI

  Enkle øvelser mot hverdagsgruffVibeke Klemetsen og Jannicke Wiel
  Bokmål2023Innbundet
  200,–
  Veil. pris399,–Du sparer199,–
  Sendes fra oss i løpet av 1-3 arbeidsdager.