Vidar Bergum

Vidar Bergum er bosatt i Istanbul hvor han jobber med matbloggen Et kjøkken i Istanbul (etkjokken.com). Fra bloggen deler han oppskrifter, men skriver også litt om matrettenes historie og om Istanbuls rike kulturarv. 2016 vant Bergum VIXEN influencer Awards i kategorien nisjeblogg. Vidar er utdannet siviløkonom fra NHH og har også en mastergrad fra London School of Economics, han jobbet ti år i London innen finans.

Lenker

Titler i salg

Kategori

Format

Språk

  • Nydelig! Spennende mat full av smak av Vidar Bergum (Innbundet)look-inside

    Nydelig! Spennende mat full av smak

    Vidar Bergum
    Bokmål2022Innbundet
    393,–
    Veil. pris449,–Du sparer56,–
    Sendes fra oss i løpet av 1-3 arbeidsdager.
  • Aubergine og tahini av Vidar Bergum (Innbundet)look-inside

    Aubergine og tahini

    Hverdagsmat fra Tyrkia, Midtøsten og bortenforVidar Bergum
    Bokmål2020Innbundet
    350,–
    Veil. pris399,–Du sparer49,–
    Sendes fra oss i løpet av 1-3 arbeidsdager.
  • Hummus og granateple av Vidar Bergum (Innbundet)look-inside

    Hummus og granateple

    Mat fra Tyrkia og MidtøstenVidar Bergum
    Bokmål2018Innbundet
    350,–
    Veil. pris399,–Du sparer49,–
    Sendes fra oss i løpet av 1-3 arbeidsdager.