Hopp til hovedinnhold

Trine Sandberg er Årets matblogger 2014

Norges største matblogger og tidenes bestselgende kokebokforfatter.

 

Trine Sandberg er en av Norges mest populære og største matbloggere, hun er tidenes bestselgende kokebokforfatter og har i flere år vært dommer i Det norske måltidTrine tilbereder, styler og fotograferer all maten hun presenterer. 

 

Vår populære kokebokforfatter, matbloggeren Trine Sandberg, ble kåret til Årets matblogger. Prisen ble delt ut under en fest for landets matbloggere på Mathallen i Oslo.

Her var blant andre hele Norges matmor, Ingrid Espelid Hovig, og kjendiskokker som Tom Victor Gausdal og Ole Martin Alfsen med på å inspirere - og kaste glans over vinneren og festen.

Trinesmatblogg.no

Trine Sandberg står bak Trinesmatblogg.no og er forfatter av bestselgeren Trines mat.

Den gjeve prisen er den eneste matprisen som er stemt frem av folket. I et intervju med VG i forbindelse med pristildelingen sier Trine:
- Vi når ut til utrolig mange lesere siden vi har så mange besøkende. Der kokebøker tidligere var veldig avanserte, har vi dratt matformidlingen ned til kjøkkenbenken og folk flest, sier Sandberg. 

Trine Sandberg

Trine Sandberg er en av Norges mest populære og største matbloggere, hun er tidenes bestselgende kokebokforfatter og har i flere år vært dommer i Det norske måltid. Trine tilbereder, styler og fotograferer all maten hun presenterer. Hun kom med sin første bestselgende kokebok Trines mat i 2013. Deretter fulgte Trines mat 2 (2015), Trine inviterer (2017), Trines hverdagsmat (2019) og Trines kokebok for unge kokker (2021). I 2022 kom Trines jul.

Trine har flere bloggpriser bak seg og fikk også Vixen Influencer Awards 2017 Årets business. Følg henne på trinesmatblogg.no.

Foto: Mona Nordøy