Registrering

For å kunne handle på cappelendamm.no må du registrere deg som kunde. Du må ha fylt 18 år.

Privatkunde

Privatkunder kan enkelt registrere seg her.

Når du har fullført registreringen vil du motta en e-post fra oss, med en lenke som du må bekrefte. Da blir ditt kundeforhold registrert, og du kan logge deg inn med e-postadresse og passord som du valgte.

 

Bedriftskunde

Bedriftskunder (bedrift, bibliotek, skole, stat, kommune) og enkeltmannsforetak kan registrere seg her.

 

Viktige punkter ved registrering:

  • Sjekk om din bedrift allerede er registrert ved å søke opp navn eller organisasjonsnummer i søkefeltet.
  • Er bedriften registrert: Kryss av for at du er ansatt, fyll inn dine opplysninger og velg ønsket passord. (Merk: E-postadressen bør samsvare med bedriftens e-postdomene)
  • Når du har fullført registreringen vil du motta en e-post fra oss, med en lenke som du må bekrefte. Da blir ditt kundeforhold registrert, og du kan logge deg inn med e-postadresse og passord som du valgte.

 

Feilmeldinger

E-postadressen finnes allerede

Alle nettsteder hos Cappelen Damm bruker samme innlogging. Har du tidligere registrert deg et annet sted må du benytte samme e-postadresse og passord ved innlogging.

Våre andre nettsteder er:

 

Ikke treff på navn eller fødselsdato

I registreringsprosessen sjekker vi dine opplysninger opp mot offentlige registre. Hvis du får beskjed om at vi ikke finner deg, dobbeltsjekk at opplysningene er korrekte, og at navn er skrevet likt som i offentlige registre (fullt navn, inkludert mellomnavn). Dersom alle opplysninger er korrekte, og vi likevel ikke finner deg, kan du fullføre registreringen ved å skrive inn passordet en gang til. Du vil da kunne handle i nettbutikken, men kun med kortbetaling.

Mottar ikke e-postbekreftelse

Dersom du ikke mottar e-post med bekreftelse av e-postadressen din, send oss en epost til [email protected] 

Forsinkelser i utsendelse kan forekomme, og e-posten kan legge seg i mappen for spam.