Bueskytteren


Historisk romanserie på 20 bøker fra leserfavoritten Willy Ustad!

«Når man bare MÅ lese litt til … Jeg ble revet med fra første side, og historien blir bare bedre og bedre. Terningkast 6!»
– Lise Soleng, bokelsker

/sek-asset/products/9788202737412.jpg/sek-asset/products/9788202737429.jpg/sek-asset/products/9788202737436.jpg/sek-asset/products/9788202737443.jpg

Om serien

Bli med til middelalderen og møt den fantastiske bueskytteren Kolrun! Noen vil kanskje dra kjensel på Kolrun fra Sagaen om Eyvind Bolt, men denne gangen er det hennes dramatiske skjebne vi skal følge.

Bestill første bok i serien helt gratis.
Bli abonnent og få bøkene rett hjem i postkassa.
Les serien som e-bok.
Willy Ustad forteller om Norge på middelalderen.

OM SERIEN:
Trøndelag, 1353:
Det har gått noen år siden svartedauden drepte en ufattelig stor del av Norges befolkning, men landet er fortsatt preget av pandemiens herjinger. I kjølvannet av den store tragedien blir det kaos i landet, og mektige menn utnytter lovløsheten til å røve til seg personlig makt på bekostning av andre.

Samtidig går en ensom skikkelse i land i middelalderens Nidaros. I bukser og med langbue skulle man tro det var en mann, men det er en ung kvinne. Bueskytteren Kolrun Ulvhildsdatter har vokst opp i fattigdom, og livet har aldri vært enkelt. Som ung ble hun jeger for å overleve, før hun ble kastet inn i en intens arvestrid på liv og dø. Men det var aldri Kolruns strid, aldri hennes arv. Før nå.

Kolrun enser ikke de nysgjerrige blikkene, og hun ser ikke hatet hos en gammel fiende som sverger hevn. Kolrun har bare én tanke i hodet, og det er å finne sin søster Rite. For noe grusomt har skjedd med Rite – og bare Kolrun kan hjelpe. Aldri har striden vært så personlig som nå!

«Hvor er barnet ditt, Rite?»
Rite så opp på henne, og i halvmørket i det trange rommet var øynene hennes som mørke brønner.
Det døde, tenkte Kolrun. Kanskje fordi hun ikke passet det godt nok.
Men svaret var et annet, uventet, uforståelig:
«Han stjal det. Han stjal barnet mitt.»