Albert Åberg og soldatpappaen

Albert Åberg

Gunilla Bergström, 2006, Innbundet, Bokmål
Lise Männikkö (Oversetter)

Albert Åberg og soldatpappaen tar opp en stort og vanskelig tema. For å bruke historien inn i en pedagogisk kontekst for de eldste barna i barnehagen og de yngste barna i skolen. Last ned samtaleveiledning her!

201,–
Veil. pris229,–Du sparer28,–
Sendes fra oss i løpet av 1-3 arbeidsdager.

Omtale

Albert Åberg og Soldatpappaen, er en genial liten bok som hjelper oss til å trygge barn etter skremmende nyheter om krig. For å bruke historien er det ekstra nyttig med samtaleveilederen som setter boken inn i en pedagogisk kontekst for de eldste barna i barnehagen og de yngste barna i skolen. Last ned samtaleveiledning her!

Mer om boken:

Albert er 6 år. Han har fått en ny venn. Hamdi, som er kanonbra i fotball. Hamdis pappa har vært soldat. I en ordentlig krig i det landet han bodde i før. Hamdis pappa vil ikke snakke om krigen. Det er for vondt og vanskelig. Men en dag forteller han noe. Om de som ødelegger og bomber, og om de som bygger opp. 

Albert Åberg og soldatpappaen tar opp en stort og vanskelig tema. Dette klarer Gunilla Bergström på en utmerket måte. Gunilla Bergströms nysgjerrighet og fascinasjon preger både tekst og bilder.