Alle disse løgnene

Gossip 7

Adele Parks, 2020, Ebok, Bokmål, EPUB
Åse Feiring Cave (Oversetter)
229,–
Du må være registrert som privatperson for å kjøpe e-bøker. Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.
Last ned utdrag

Omtale

Daisy og Simons ekteskap er tipp topp, er det ikke?

Etter mange år sammen kom datteren Millie inn i livet deres og gjorde lykken komplett. En perfekt liten familie på tre.

Er det så farlig om Simon av og til tar seg et glass for mye? Daisy er vant til det, hun vet at han trenger å lette litt på trykket iblant. Helt til det plutselig tipper over og går fullstendig galt på en fest. Og den perfekte familien vil aldri bli den samme igjen.

«Gripende og uforutsigbar lesning, med deilig mørke hemmeligheter og løgner.»
OK

«En ekstremt følelsesladd beskrivelse av et ekteskap i oppløsning … ‘Det så jeg ikke komme’ kunne ikke ha vært en mer treffende beskrivelse på plotvendingen i denne boken.»
Heat

«En skarpt meislet fortelling … perfekt lesning for alle som liker domestic noir-sjangeren.»
Woman’s Weekly

«I denne oppslukende romanen … er det tilsynelatende lykkelige ekteskapet (…) gjennomsyret av løgner … Skildringen av hvordan alkoholisme påvirker familie og venner, gjør boken vanskelig å legge fra seg.»
Publishers Weekly

«Denne spenningsromanen fra den hjemlige sfære vil overraske og holde leserne oppe til langt på natt.»
The Parkersburg News & Sentinel

«Alt i alt vil jeg varmt anbefale denne romanen til alle som liker psykologiske thrillere generelt og når det foregår i en familie spesielt. Spenning og hjernegymnastikk, troverdige romanfigurer og mange vrier og vendinger. Hva mer kan man ønske seg? Jeg simpelthen elsket denne boka …»
The Bookworm’s Fantasy

«5 dirrende stjerner fra Miss W! En fengslende historie om et ekteskaps irrganger. Daisy og Simon har det perfekte ekteskapet – eller har de egentlig det? Historien er fylt av bedrag, svik og selvsagt LØGNER! … Forfatteren tar opp temmelig alvorlige temaer som alkoholisme og hvilke konsekvenser det kan ha på et ekteskap. Jeg likte denne boken utrolig godt og anbefaler den på det sterkeste.»
Miss W Book Reviews

«Betimelig og aldeles oppslukende lesning. Full av overraskelser. Hjerteskjærende, men når alt kommer til alt, full av håp, etter som de mørke avkrokene av Simon og Daisys ekteskap kommer frem i lyset. Ikke begynn på denne sent på kvelden – du vil ikke komme til å klare å legge den fra deg før du er ferdig.»
Better Reading

«Fengslende, rørende og elegant skrevet.»
Marian Keyes

«Herlig full av overraskelser … men også klokt om det å være menneske.»
Lucy Foley

«Jeg slukte Alle disse løgnene … utrolig engasjerende og velskrevet. En av de ytterst få bøkene som fortjener å bli beskrevet som ‘umulig å legge fra seg’.»
Sally Hepworth

«En aldeles gripende, mørk og oppslukende bok, som byr på troverdige romanfigurer og et følelsesmessig knyttneveslag. En fenomenal pageturner!»
Alice Feeney