Hopp til hovedinnhold

Altmankoden

Robert Ludlum, 2011, Ebok, Bokmål, EPUB
Roar Sørensen (Oversetter)
199,–
Du må være registrert som privatperson for å kjøpe e-bøker. Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.
Last ned utdrag

Andre formater

Omtale

Den amerikanske presidenten, Sam Castilla, har nettopp fått vite at et kinesisk lasteskip er på vei mot Basra i Irak. Det er lastet med livsfarlige kjemikalier til bruk i krigføring. Han må handle raskt for å hindre en katastrofe. En ny verdenskrig kan være på trappene … Den hemmelige agenten Jon Smith blir sendt til Taiwan for å få tak i skipets ekte lastefortegnelse. Men før han rekker å få dokumentet, blir han overfalt. På mirakuløst vis klarer Jon å flykte. Før overfallet har han fått vite noe svært sensitivt og sjokkerende: Presidentens biologiske far er i live, han har vært holdt som fange av kineserne i mer enn 50 år!

Mange spor leder til gründeren av Altmangruppen. En mann med altfor gode forbindelser langt inn i Det hvite hus. En mann med tilgang til den ekte lastefortegnelsen og med et nettverk det skal bli vanskelig for Jon å trenge igjennom. Men også denne gangen får Jon uventet hjelp av en gammel bekjent, CIA-agenten Randi Russel.

Sammen må Jon og Randi fullføre oppdraget raskere enn noen gang tidligere. For verdensfredens skyld, og for en gammel manns skyld. En gammel mann som har ett eneste ønske før han dør, å se sin sønn igjen. President Sam Castilla.

Flere bøker av Robert Ludlum

Operasjon Tortugas

Operasjon Tortugas

Robert Ludlum

Ebok
199,–
Sigmaprotokollen

Sigmaprotokollen

Robert Ludlum

Ebok
199,–
Pakten

Pakten

Robert Ludlum

Ebok
179,–
Advarsel: Ambler

Advarsel: Ambler

Robert Ludlum

Ebok
199,–
Jason Bournes ultimatum

Jason Bournes ultimatum

Jason Bourne

Robert Ludlum

Ebok
199,–