Bjørnstad

Bjørnstad 1

Fredrik Backman, 2017, Innbundet, Bokmål
Einar Blomgren (Oversetter)

En fortelling om idrett og familieliv, og om hvor langt vi er villige til å gå for å beskytte barna våre, fra Fredrik Backman forfatter av bestselgeren En mann ved navn Ove.

399,–
Sendes fra oss i løpet av 1-3 arbeidsdager.
Sterk og utfordrende relasjonsroman om livet i et lite samfunn der det bare er én ting som gjelder: Ishockey!
Arne Hugo Stølan, VG
Sjelden har jeg blitt så berørt av ei bok. Det er hjerteskjærende, det er vondt, det er godt, det er morsomt, det er tragisk, det er vakkert. Om vennskap, om kjærlighet, om svik og om mot. Aller mest om mot.
Bjørn Bakken, Bjørnebok

Omtale

«En fortelling med stor dramatikk og sterke følelser, en av årets beste skjønnlitterære bøker.» Dagen

Bjørnstad er den første delen i en serie om et lite sted med store drømmer. Den handler om unge jenters udødelige vennskap, og om unge gutter som spiller hockey med en hel bygds forventninger hvilende på sine skuldre. Men det handler også om en uoppklart forbrytelse, om hvor raskt et samfunn kan lære seg å lukke øynene og om de forferdelige tingene vi iblant er villige til å gjøre for å oppnå suksess.

Midt i alt dette står Peter, som flytter hjem etter livet som hockeyproff for å bygge opp det lokale laget, og Mira som slites mellom advokatkarrieren og et stille liv i skogen som kone og mor. Dette er en fortelling om idrett og familieliv, og om hvor langt vi er villige til å gå for å beskytte barna våre.

Oversatt av Einar Blomgren.