Delikat strikk til barn

- og litt til voksne

Hawre Gyth, 2022, Innbundet, Bokmål
350,–
Veil. pris399,–Du sparer49,–
Sendes fra oss i løpet av 1-3 arbeidsdager.

Omtale

Delikat strikk til barn – og litt til voksne er en nydelig og helt spesiell strikkebok. Her får du oppskrifter på et rikt utvalg av plagg, mest til de små, men du finner også flere fluffy og deilige voksenplagg. Hawre Gyth er opptatt av at plaggene skal være slitesterke, tidløse, men likevel speile moten, og at de kan gjenbrukes. Når du beveger deg inn i Hawres strikkeverden, finner du de fineste strømpebuksene og de skjønneste kjoler og gensere. Gled deg også til å strikkejakker, sett bestående av overdel og bukse, bodyer, knestrømper, hårstrikker, kyser og andre småplagg. Som en bonus er mange av strikkeoppskriftene perfekte for å bruke opp restegarn!

Hawre har lagt sin elsk på strukturstrikk og duse jordfarger, begge deler er nydelig og praktisk til lekne og viltre barn. Barneplaggene kommer i størrelsene 0—6 år, og hun gir deg forklaringer på hvordan de kan tilpasses den heldige brukeren. Plaggene til voksen er i størrelsene XS til 5XL.

Hawre Gyth er en ung norsk-kurdisk lærer på ungdomstrinnet. Med seg har hun en lang historie med krig og flukt. Helt siden 4-årsalderen har Hawre drevet med håndarbeid, til både håp og glede. Som da hun sydde dukkeklær sammen med sine ni tanter mens bombene falt over Kurdistan. Gjennom @studiogyth deler hun sin vakre strikkedesign for en stadig voksende og, ikke minst, trofaste heiagjeng.