Hopp til hovedinnhold

Drepende drage Angrende hund

Eddie Feber 1

Karin Fossum, 2021, Innbundet, Bokmål

Ny serie og krimhelt fra Norges mest kritikerroste krimforfatter.

«Karin Fossum har nok en gang levert et stykke psykologisk drama, som holder henne på plass i krimlitteraturens førstedivisjon.» Turid Larsen, Dagsavisen

399,–
Sendes fra oss i løpet av 1-3 arbeidsdager.
Sendes fra oss i løpet av 1-3 arbeidsdager.

Andre formater

Omtale

Vi er to om det, sa hun. Uansett hvordan dette ender, så er vi to, kan du love det? At hun kommer til å dø om ikke så lenge?

De så på hverandre og smilte. Det var jo bare en lek.

Aksel er journalist i lokalavisa og er ifølge sjefen "god på tragedier". Søsteren Ellinor har mistet jobben og søker virkelighetsflukt. Helt siden barndommen har skjebnen knyttet bror og søster tett sammen.

På en av de store gårdene skjer et gassutslipp som tar livet av flere innleide arbeidere mens de sover. Det ser ut som en ulykke.

I en enebolig nær ved ligger en 80 år gammel kvinne en dag med knust skalle ved foten av trappa. Noen har rotet rundt i boligen for å få det til å se ut som et ransoverfall.

I Drepende drage Angrende hund møter vi en ny og annerledes etterforsker: Eddie Feber. Han er en livsglad mann med åtte barn. Han er rask i vendingen, og kan kanskje virke rotete. Men han har strategier for å få den mørke sannheten ut i lyset.

Flere bøker av Karin Fossum

Natteløperen

Natteløperen

Eddie Feber

Karin Fossum

Innbundet
439,–
Formørkelsen

Formørkelsen

Konrad Sejer

Karin Fossum

Innbundet
399,–
Carmen Zita og døden

Carmen Zita og døden

Konrad Sejer

Karin Fossum

Innbundet
399,–