Drømmeøya

Deltora 10

Emily Rodda, 2023, Nedlastbar lydbok, Bokmål, MP3
Jón Sveinbjørn Jónsson (Oversetter)
299,–
Du må være registrert som privatperson for å kjøpe nedlastbare lydbøker. Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter.

Omtale

Lief, Barda og Jasmine leter desperat etter de tre delene til den sagnomsuste Pirranfløyten. For å redde tusener av deltorianere fra Skyggeherrens fangenskap, risikerer de tre følgesvennene livet igjen og igjen.

De har oppdaget at Skyggelandene var Pirras magiske land en gang for lenge, lenge siden. Det var et vakkert land beskyttet av den navngjetne Pirranfløyten.
Da fløyten ble delt i tre deler av de tre stridende stammene i Pirra, Fjærfolket, Auron og Keras, invaderte Skyggeherren Pirra, og stammene ble tvunget til å flykte til atskilte øyer i et hemmelig hav under Deltora. Våre tre helter er sikre på at
Pirranfløytens magiske krefter er det eneste som kan hjelpe dem til å frigi slavene fra Deltora i Skyggelandene. De sikret seg den første delen av fløyten på Fjærfolkets øy. Nå fortsetter de videre på det underjordiske havet, på jakt
etter øya Auron. De aner ikke hvilke ubegripelige farer som venter dem der. Hjemme venter deres kjære – i en stadig stadig vanskeligere floke av rykter, mistenksomhet og bedrag.