Dypt savnet

Myron Bolitar 9

Harlan Coben, 2012, Ebok, Bokmål, EPUB
Sissel Busk (Oversetter)
249,–
Du må være registrert som privatperson for å kjøpe e-bøker. Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.
Last ned utdrag

Omtale

«Sett deg tilbake og nyt. Spenning, action, tempo og dramatiske vrier og vendinger er kjennetegn for Harlan Cobens superhelt – Myron Bolitar. Dypt savnet er intet unntak.»
Kjell Einar Øren, Haugesunds avis

Myron Bolitar har ikke hørt fra Terese Collins på mange år, ikke siden affæren deres tok slutt uten forklaring, og derfor gjør den desperate telefonoppringningen fra henne dypt inntrykk. Med skjelvende stemme ber hun ham om hjelp og om å komme til Paris umiddelbart. Hun stoler ikke på noen andre enn ham.

Til å begynne med stiller Myron seg tvilende til om den selvstendige Terese virkelig trenger ham så mye som hun sier, men nye momenter dukker opp og setter saken fullstendig på hodet. Det skal vise seg at det i tillegg til familiehemmeligheter, avsløres mørke planer med sjokkerende globale forgreninger. Backet opp av sin rike assistent og livvakt, Win, etterlater Myron en lang rekke lik i sitt kjølvann mens han forsøker å komme til bunns i saken, samtidig som han kjemper for å avverge et gruoppvekkende terrorangrep.

Den multi-prisvinnende Coben vender tilbake til serien som markerte pangstarten på stjernekarrieren med sin nyeste roman om den Harvard-utdannede sportsagenten og privatetterforskeren Myren Bolitar. Cobens skremmende skildring av moderne medisinsk teknologi og moderne forhørsteknikker, gjør det svært vanskelig å legge fra seg denne handlingsmettede thrilleren som tar utgangspunkt i gruoppvekkende men like fullt troverdige hendelser. Alle bøkene om Myron Bolitar kan leses frittstående.
”Da er det bare å spenne seg fast – han er tilbake! Etter en pause på tre år har Coben levert en ny episode med en av Thrillervilles mest fengslende karakterer i hovedrollen. Og det er så bra at hjertet hamrer vilt – spenningen, plotvriene, og et klimaks som er så forbløffende at du kanskje vil trenge å legge deg ned på et mørkt rom for å komme til hektene igjen.”
Daily Record

”Harlan Cobens thrillere er presisjonsinstrumenter og besettende leseopplevelser. Er du på jakt etter en umiddelbart oppslukende bok som ikke slipper tak i deg før siste side, da er Coben rette mann.”
London Lite

Harlan Coben er tidenes første forfatter som har mottatt alle de tre store krimprisene i USA, og han har tronet på bestselgerlistene over store deler av verden. Bøkene hans er blitt utgitt på mer enn 30 språk. Han bor i New Jersey med kone og fire barn.
Foruten enkeltstående utgivelser har han også skapt en krimserie med den sagnomsuste helten Myron Bolitar.
Hemmeligheter og familiebånd er temaer i flere av Harlan Cobens bøker.


”Myron Bolitar må hanskes med internasjonale terrorister i bestselgerforfatter Cobans forrykende niende thriller. Bolitar-fansen kommer til å heie på helten sin helt i mål.”
Publisher’s Weekly

”Et plott det slår gnister av. La det bare bære av sted av Cobens fortellerflyt, så kan det ikke gå galt.”
Yorkshire Evening Post

”Harlan Coben er en av de beste thrillerforfatterne i omløp. Sjekk ut hans nyeste roman, Dypt savnet, en ubetalelig morsom og likevel neglebitende episk fortelling.”
Heat

”En dramatisk, spennende og skremmende troverdig roman – Cobens mange millioner lesere over hele verden vil elske den.”
Bella

”En skremmende historie på mange nivåer, en thriller som på ryddig vis tar opp i seg en rekke av det tjuende århundrets store kontroverser.”
Time Out

”Harlan Cobens mange millioner fans har ventet i tre lange år på en ny Myron Bolitar-roman, og nå er tålmodigheten blitt belønnet på spektakulært vis.”
Dorset Society

”Harland Cobens fanskarer har ventet i tre år på en ny Myron Bolitar-roman – de vil ikke bli skuffet.”
Manchester Evening News