Dyr

Lek og lær 6-9 år

Helt vilt - og temmelig tamt

Åshild Skadberg, 2016, Innbundet, Bokmål
329,–
Sendes fra oss i løpet av 1-3 arbeidsdager.

Omtale

NOMINERT TIL BRAGEPRISEN 2016, KATEGORIEN ÅPEN KLASSE: SAKPROSA FOR BARN OG UNGE

Åshild Skadberg tar oss videre med inn i det mangfoldige og myldrende dyreuniverset hun har skapt i Aftenposten Junior. I boka møter vi utvalgte dyr fra hele verden, ville og tamme, store og små – noen kjenner vi fra før, andre hilser vi på for første gang.

Uansett presenteres de ulike dyrene på en muntlig og morsom måte, og gjør at vi lærer noe nytt. Boka er gjennomillustrert med fantastiske bilder, og sett gjennom forfatternes lekne blikk og kommentarer, blir dette en fascinerende opplevelsesbok for lesere i alle aldre. I kjent stil fra sine mangeårige dobbeltsider i Aftenposten Junior, henvender Åshild Skadberg seg direkte til leseren, og skaper en varm og nær stemning som gjør oss til medvirkende i forfatterens betraktninger.

Boka er krydret med morsomme spørsmål, og med sitt inviterende og levende uttrykk, vil den både underholde og skape interesse for å utforske egenskaper og særegenheter hos dyr. Denne utgivelsen bør ha en selvfølgelig plass i så vel hjemmebiblioteket, som i barnehagen og skolen.