Emil Wern: Sjørøverøya

Emil Wern 8

Anna Jansson, 2021, Ebok, Bokmål, EPUB
Hilde Matre Larsen (Oversetter)
179,–
Du må være registrert som privatperson for å kjøpe e-bøker. Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.
Last ned utdrag

Omtale

Emil Wern bor i Visby, rett innenfor ringmuren. I hagen er det en gammel, gul kiosk der han har detektivbyrået sitt – og det trengs virkelig!
Til å hjelpe seg har Emil lillesøsteren Linda og den ulydige hunden Molly. Men av og til må også moren hans, Maria Wern, som er politi, rykke ut!

Å, som Emil har gledet seg til denne dagen! Hele klassen skal på ekskursjon til en fantastisk øy. De skal svømme på de hvite sandstrender, grille pølser og sove der om natten! Men det blir ikke fullt så fantastisk som Emil tror. På båtturen over blåser det opp til en storm og alle barna blir sjøsyke. Og når de kommer frem, må de dra til den andre siden av øya før de kan bade. Som om det ikke var nok, så skjer det som ikke kan skje: strømmen går og all maten forsvinner. Plutselig har klassens drømmetur blitt til et mareritt... Jammen bra at Emil er vant til å løse mysterier!