En lyd i natten

Linwood Barclay, 2022, Ebok, Bokmål, EPUB
Anita Garmannslund (Oversetter)
229,–
Du må være registrert som privatperson for å kjøpe e-bøker. Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.
Last ned utdrag

Omtale

Er han i ferd med å miste vettet, eller livet?

Paul Davis har lett for å glemme ting. Hvorfor han gikk inn i et rom. Hvem han snakket til, og hva de sa. Ting han har lovet kona å gjøre. Noen ganger blir det litt for mye, og han blir grepet av panikk.

Men det har ikke alltid vært slik.

For åtte måneder siden ble Paul alvorlig skadet og etterlatt for å dø etter å ha sett noe han ikke skulle ha sett, og tiden som har fulgt, har gått med på å stable seg på beina igjen.

På dagtid synes han at terapi hjelper litt. Men om natten hører han lyder fra etasjen under, lyder som ingen andre enn han hører. Som ingen andre tror på. Noen ganger er han overbevist om at det er uvedkommende i huset. Andre ganger er lydene mer uforklarlige enn som så.

Enten er han i ferd med å miste vettet – eller noen vil ha ham til å tro det. Eller så er det noe enda verre som foregår i etasjen under.

«Forbered deg på å bli lurt trill rundt. Barclays nervepirrende historie vil få leserne til å bli redd for å lukke øynene når mørket faller på.»
Library Journal

«Barclay er en manipulasjonens mester … forutsigbart blir uforutsigbart i denne fengslende boken, som kan sammenlignes med det beste av Harlan Coben.»
Associated Press

«Mesterlig skrevet.»
New York Times Book Review

«Skummel og oppslukende … Barclay fletter på mesterlig vis sammen de ulike plottrådene og kommer til en fullstendig uventet konklusjon.»
The Guardian

«Listig … full av overraskelser.»
Sunday Times

«Thrillerkongen er tilbake med denne nifse fortellingen om en traumatisert mann som begynner å høre merkelige lyder om natten.»
The Independent

«Med sitt tettvevde plot, fordelt på korte, slagkraftige kapitler, må man holde seg i selen for ikke å sluke hele i ett jafs …»
Sunday Mirror

«Barclay har skrevet 18 romaner, men ingen så infernalsk skumle som denne seneste boken.»
Toronto Star

«Barclay skrur opp spenningsnivået og setter i sving et velassortert persongalleri og den ene overraskende plotvendingen etter den andre.»
Canada.com

«En av verdens beste thrillerforfattere er i toppform. En lyd i natten er en imponerende prestasjon – hans beste hittil.»
Peter James

«Barclay av beste merke – en usedvanlig oppslukende bok med en vri man ikke ser komme. Jeg elsket den!»
Shari Lapena

«Linwood Barclays romaner – intelligente som Michael Connellys, fengslende som Harlan Cobens – forbløffer stadig. En lyd i natten, en av hans beste bøker så langt, er en kobraslange av en historie, sleip, glatt og ekkel … og hogger til når du minst venter det. Jeg slukte denne boken.»
A.J. Finn