Hopp til hovedinnhold
Et håp ved verdens ende av Sarah Lark (Ebok)

Et håp ved verdens ende

roman

Sarah Lark, 2016, Ebok, Bokmål, EPUB
Nina Zandjani (Oversetter)
199,–
Du må være registrert som privatperson for å kjøpe e-bøker. Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.
Last ned utdrag

Andre formater

Omtale

Et håp ved verdens ende er en stand-alone, men gir oss et gjensyn med noen av personene fra Sarah Larks populære New Zealand-trilogi, men mest av alt er det en historie om å mestre sin skjebne og finne lykken i et dramatisk kapittel i verdenshistorien.

Det er 2. verdenskrig, og den snart 19 år gamle Helena fra Polen befinner seg i Persia. Hun og søsteren Luzyna har blitt befridd fra Stalins fangeleirer i Sibir, og er sammen med andre foreldreløse barn blitt sendt til en leir i Persia. Nå skal noen av dem få en ny fremtid i New Zealand, og Helene øyner håp om å kunne begynne et nytt liv langt unna krigens redsler. Men bare én av søstrene får muligheten til å reise.

Samtidig forlater James McKenzie New Zealand for å bli flyger i det krigsherjete Europa. Mot foreldrenes vilje verver han seg for å kjempe for frihetens idealer. Skjebnen fører James’ og Helenas veier sammen …

Flere bøker av Sarah Lark

Kivien kaller

Kivien kaller

New Zealand-trilogien

Sarah Lark

Ebok
199,–
Maorienes sang

Maorienes sang

New Zealand-trilogien

Sarah Lark

Ebok
199,–
Den lange, hvite skyens land

Den lange, hvite skyens land

New Zealand-trilogien

Sarah Lark

Ebok
199,–