Et pust av snø og aske – del 1

Outlander 8

Diana Gabaldon, 2023, Nedlastbar lydbok, Bokmål, MP3
Christina Foss (Oversetter)
399,–
Du må være registrert som privatperson for å kjøpe nedlastbare lydbøker. Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter.

Omtale

Året er 1773, og den amerikanske revolusjonen er i gang. Menn ligger døde i Bostons gater, og i Nord-Carolinas dype skoger brenner hjem og hus. Det er ingen mulighet for å komme unna, og hver mann må velge side. Med kaoset som bygger seg opp, blir Jamie Fraser innkalt av guvernøren for å beskytte kolonien på vegne av den engelske kongen og fedrelandet. Men Jamie vet noe som ingen andre vet. Han vet hvordan konflikten vil ende, for hans nærmeste familie har reist i tid. Om tre år vil koloniene ha vunnet – og alle kongens menn vil enten være døde eller i eksil. Samtidig frykter Jamie frigjøringsåret. For da vet han at det vil komme en skjebnesvanger avisnotis i The Wilmington Gazette. Den vil fortelle at alt han eier og har, brenner ned – og at han og Claire omkommer i brannen. Han håper inderlig at historien kan endres …

Historiefortelling uten sidestykke, med uforglemmelige hovedpersoner i ekte historisk setting er kjennetegnene på Diana Gabaldons imponerende forfatterskap. Hennes Outlander-bøker er alle New York Times-bestselgere og blir hyllet av kritikere og elsket av millioner av fans.