Forbundet

Violet Eden 5

Jessica Shirvington, 2023, Ebok, Bokmål, EPUB
Agnete Øye (Oversetter)
149,–
Du må være registrert som privatperson for å kjøpe e-bøker. Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.
Last ned utdrag

Omtale

Violet Eden - Forbundet

Serien om Violet Eden er en spennende kombinasjon av mytologi og mørk, kriblende paranormal romanse. Perfekt for tenåringslesere som savner Twilight og House of Night!

Hvem vil Violet velge?

Det har gått to år siden Violet Eden forlot byen, vennene sine, framtiden sin og – vondest av alt – sin sjelevenn Lincoln. Som halvt engel, halvt menneske er Violet fast bestemt på å holde løftene hun ga om å redde den hun elsker.
Hun lever som røverengel i London, hjemsøkt av kulden fra sin egen skadeskutte sjel. Når en uventet gjest dukker opp på døren med nyheter om en hun har sverget å beskytte, tvinges Violet til å ta et oppgjør med følelser hun har forsøkt å begrave.
Det verste er frykten for at alt dette kan føre henne tilbake til den natten hun av alle krefter prøver å glemme. Og til det hun mot sin vilje ble fratatt.

Med Phoenix i drømmene og Lincoln i hjertet vet Violet at det bare er et spørsmål om tid før hun må ta det aller siste valget.

Forbundet er den femte og siste boka i serien om Violet.