Grøsserne – Ligg unna kjelleren

Grøsserne 2

R.L. Stine, 2023, Ebok, Bokmål, EPUB
Jørn Roeim (Oversetter)
179,–
Du må være registrert som privatperson for å kjøpe e-bøker. Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.
Last ned utdrag

Omtale

R.L. Stines populære serie Grøsserne har gitt barn og unge gåsehud og hjertebank i flere tiår. Nå kommer den endelig ut i ny drakt, til glede for nye lesere og gamle fans! Serien har utmerket seg både som bøker, filmer og TV-serier – ja, til og med som musikaler.

Ligg unna kjelleren! er den andre boka i serien. Her holder professor Brewer på med noen mystiske plante-eksperimenter i kjelleren. Barna hans, Margaret og Casey, er bekymret for faren sin ... veldig bekymret! Særlig når de møter noen av plantene som vokser i kjellerrommet ...

Så oppdager de at faren begynner å minne mistenkelig om en plante. Håret hans er grønt, og helt tilfeldig ser Margaret at han spiser blomsterjord!

Er dette bare en del av farens harmløse eksperiment? Eller har plantene invadert kjelleren og forvandlet den snille faren deres til et plantemonster?

Gjør deg klar for en ny runde med skumle grøss i denne fantastiske serien!

Perfekte bøker for lesere med sans for de ekstra spennende og overnaturlige historiene, og den opplagte gaven til nostalgikeren. Passer for lesere i alderen 9 til 12 år, men også for de som interesserer seg for serier som Stranger things.