Grøsserne – Smil til døden

Grøsserne 4

R.L. Stine, 2023, Ebok, Bokmål, EPUB
Jørn Roeim (Oversetter)
179,–
Du må være registrert som privatperson for å kjøpe e-bøker. Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.
Last ned utdrag

Omtale

Grøsserne er tilbake!

R.L. Stines populære serie Grøsserne har gitt barn og unge gåsehud og hjertebank i flere tiår. Nå kommer den endelig ut i ny drakt, til glede for nye lesere og gamle fans! Serien har utmerket seg både som bøker, filmer og TV-serier – ja, til og med som musikaler.

Smil til døden er den fjerde boka i serien. Greg skjønner at noe er veldig galt med polaroidkameraet han og vennene hans har funnet. Når bildene blir fremkalt, er motivet et helt annet det skulle vært. Det er noe som ikke stemmer. Som for eksempel bildet Greg tok av farens splitter nye bil – på bildet er den et totalvrak. Og like etterpå havner faren i en stygg kollisjon …

Men vennene til Greg tror ham ikke. Venninnen Shari ber Greg ta med seg kameraet i bursdagsselskapet hennes og ta et bilde av henne.

Når bildet blir fremkalt, er ikke Shari med likevel … Betyr det at Shari skal forsvinne for godt? Og hvem kan bli neste offer for kameraets onde øye?

Gjør deg klar for en ny runde med skumle grøss i denne spennende serien!

Perfekte bøker for lesere med sans for de ekstra spennende og overnaturlige historiene, og den opplagte gaven til nostalgikeren. Passer for lesere i alderen 9 til 12 år, men også for de som interesserer seg for serier som Stranger things.