Helten

The Secret

Rhonda Byrne, 2015, Innbundet, Bokmål
Kari Kahrs (Oversetter)
399,–
Sendes fra oss i løpet av 1-3 arbeidsdager.

Omtale

RHONDA BYRNE - HELTEN Dette er den fjerde oppfølgeren til Rhonda Byrnessuksessbøker Hemmeligheten, Kraften og Magien, som har solgt i kjempeopplag verden over.

Dette er historien omhvorfor du befinner deg her på planeten jorden

Det er noe helt spesielt med deg. Det er noe du ble født forå bli og utrette som ingen avde øvrige sju milliardene mennesker er her for å gjøre. Det er et liv du er ment å leve; det er en reise det er meningen du skal foreta. Denne boken handler om denne reisen. Tenk om det hadde eksistert et kart som viste deg hvordan du kunne bevege deg til det mest vidunderlige, rike, tilfredsstillende og fantastiske livet du noensinne kan drømme om. Forestill deg at dette kartet viser deg hvert eneste steg på reisen mot dette livet, en reise som virkeliggjør dine største drømmer, viser deg hvordan du kan overvinne utfordringer, trosse alle odds og vise deg at du allerede er i besittelse av de evner og egenskaper du trenger for en seierrik reise.

Det er nettopp et slikt kart du nå holder i hendene. Det er kartet over ditt liv – det er kartet som viser veien til storhet.