Hvert nye mirakel av Nicholas Sparks (Innbundet)

Hvert nye mirakel

Nicholas Sparks, 2024, Innbundet, Bokmål
Morten Hansen (Oversetter)
439,–
Forventes i salg 10.10.2024

Omtale

Tanner vokste opp hos sine besteforeldre og fulgte i bestefarens militære fotspor. Han har tilbrakt nesten hele sitt voksne liv i utlandet og er stadig på jakt etter nye eventyr. Men når bestemoren går bort, er hennes siste ord til ham: Finn ut hvor du hører hjemme. Hun forteller ham også navnet på faren han aldri kjente – og hvor han kan bli funnet.

Tanner skal snart ut på nytt oppdrag, men nysgjerrigheten er vekket, og han drar til en liten by i North Carolina for å forhøre seg om den ukjente faren. Han har vært i byen mindre enn tjuefire timer når han møter Kaitlyn Cooper, lege og alenemor, og blir øyeblikkelig sjarmert.

Åttitre år gamle Jasper bor i en hytte i nærheten. Sammen med sin gamle hund lever han et stille liv, hjemsøkt av en tragisk ulykke som fant sted flere tiår tidligere. Når han hører rykter om at en hvit hjort har blitt oppdaget i skogen - en mytisk skapning som inspirerte faren og bestefaren hans - blir han besatt av å beskytte hjorten mot krypskyttere.

Etter hvert som disse tre personene nærmer seg hverandre, er det ingen av dem som forventer et mirakel. Men det kan være akkurat det som er i ferd med å endre fremtiden deres for alltid.