Kaker

cupcakes, festkaker og andre godsaker

Marina Neri, 2012, Heftet, Bokmål
Vibeke Lindstad Degn-Petersen (Oversetter)
349,–
Sendes fra oss i løpet av 1-3 arbeidsdager.

Omtale

Delikate og fristende oppskrifter på saftige rullekaker, klassiske franske bærterter, sjokoladekaker, cupcakes, bløtkaker, iskaker og fruktpaier. Mer enn 140 oppskrifter på kaker som er enkle å lage hjemme. Hver oppskrift følges av et inspirerende fargebilde som viser nøyaktig hvordan den ferdige kaken vil se ut. Her er det noe for alle og for enhver anledning.

Å bake den perfekte kake er en fornøyelse og noe vi alle kan klare. Uansett hva som er favorittkaken din – fra en gyllen ostekake til en saftig sjokolade eller en lekker, liten cupcake til en glinsende bærterte – i denne boken finner du all hjelpen du trenger. Med et velfylt spiskammer og litt basisutstyr på kjøkkenet kan du lage alle oppskriftene i denne boken. Oppskriftene har enkle, trinn-for-trinn-instruksjoner og følges av et inspirerende fargebilde av den ferdige kaken.

Boka presenterer en rekke spennende og nye kaker som marengsterte med limoncello, gresskarkake med mandler og sitronrullekake med karve, men omfatter også klassikere som eplepai, sitronterte, gulrotkake, ostekake og mengder av sjokoladekaker.