Kunsten å lese kroppsspråk

Vidar Hansen og Siri Lill Mannes, 2020, Innbundet, Bokmål

I Kunsten å lese Kroppsspråk kan du lese spennende og fascinerende historier som hjelper deg å forstå andre og forbedre din egen kommunikasjon.

Les ogsåVi spurte Norges fremste kroppsspråk-ekspert om å dekode Trump & Biden

350,–
Veil. pris399,–Du sparer49,–
Sendes fra oss i løpet av 1-3 arbeidsdager.

Omtale

Vidar Hansen er tidligere politimann og etterforsker, og omtales som Norges svar på Sherlock Holmes. De kriminelle nektet avhør med ham fordi de mente han kunne lese tanker, han har også fått Politiprisen for å ha pågrepet flest kriminelle i Norge. Han har en forbløffende evne til å tyde menneskers kroppsspråk og ubevisste signaler.

Her forteller han fascinerende historier om hvordan kroppsspråket røper oss, som hvordan han vet hvem som kaster en flaske mot politibilen uten å ha sett hvem som gjorde det, hvordan han avslører løgn eller hva politikere og andre kjente personer forteller med kroppsspråket. Kroppsspråk har endret både sportsresultater, politikk og historiens gang.

Få mennesker er bevisst på sitt eget kroppsspråk, og enda færre klarer å styre det. Kroppsholdninger, bevegelser, stemmebruk og ansiktsuttrykk avslører oss. Visste du for eksempel at entusiastisk kroppsspråk kan bidra til suksess? Jo tydeligere du uttrykker begeistring og glede, jo mer smitter det over på andre. Med denne boka kan du forstå andre bedre og forbedre din egen kommunikasjon.