LasseMaja feriebok - En dag på stranden

LasseMajas Detektivbyrå

Martin Widmark, 2022, Heftet, Bokmål
Nina Aspen (Oversetter)
Helena Willis (Illustratør)
149,–
Sendes fra oss i løpet av 1-3 arbeidsdager.

Omtale

Bli med LasseMajas Detektivbyrå på ferie!

LasseMajas Feriebok er det perfekte reisefølget til ferien, enten du er på hytta, i bilen, ved sjøen eller på fjellet. I denne boka får du en god blanding av både spennende mysterier og feriemoro i Valleby. LasseMajas Feriebok inneholder blant annet bilbingo, utfordrende quiz, morsomme oppgaver og gøyale aktiviteter for den nysgjerrige og oppfinnsomme leseren.

Vil du hjelpe politimesteren å lete etter mistenkte, finne veien ut av labyrinter eller jakte på tyver i et gammelt slott? Eller kanskje du og vennene dine vil lage egne såpebobler eller prøve noen av Sara og Dinos kjempegode oppskrifter? Da må du bli med detektivene Lasse og Maja på ferie i denne sprelske boka!

I tillegg til alt det morsomme du kan finne på i denne boka, får du også lese Martin Widmark sin nyskrevne fortelling "En dag på stranden". På stranden arrangerer innbyggerne i Valleby den årlige sandslottkonkurransen. Men det er ikke alle som har lært seg reglene.

Hittil har det kommet 30 bøker i den populære serien om LasseMajas Detektivbyrå. Bøkene om detektivene Lasse og Maja er skrevet av Martin Widmark og illustrert av Helena Willis.