Musse og Helium 2: Jakten på gullosten

Musse og Helium 2

Camilla Brinck, 2022, Ebok, Bokmål, EPUB3 Fast sidevisning
Nina Aspen (Oversetter)
229,–
Du må være registrert som privatperson for å kjøpe e-bøker. Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter.

Omtale


Det er bare de to små musene Musse og Helium som kan redde Dyreriket og dets innbyggere fra de onde duejegerne. Alt avhenger av at de finner gullosten. I Jakten på gullosten, som er den andre boken om Musse og Helium begir de seg ut på en spennende jakt hvor de møter både gode og onde skapninger. Hvem de kan stole på er ikke lett å vite. Det viser seg at deres venner Ta-Ta og Gribbeline ikke har fortalt hele sannheten om Dyreriket. De støter på mange overraskelser og oppdager mange hemmeligheter. Det skjer mystiske ting som er vanskelig å forklare - usynlige bruer dukker opp, skapninger forsvinner i løse luften og det virker som at trestubber kan prate.

Det blir ingen rolig start på eventyret for våre små venner. Men det viktigste av alt ... nå er de i gang! Bli med på det spennende eventyret, du også!
En bok for hele familien! Serien om Musse og Helium passer godt for barn mellom 6-10 år, men også som høytlesningsbok fra 4 år. Jakten på gullosten er den andre boken i serien om Musse og Helium.
Serien om Musse og Helium er et univers som forener kunnskap og underholdning, vennskap og sosial kompetanse.
Musse & Helium har siden 2018 solgt over 400 000 bøker og lydbøker i Sverige, og alle de 5 bøkene er bestselgere blant barnebøkene de siste årene.