Rekordskolen 1: Veien dit av Katarina Ekstedt og Anna Winberg (Ebok)

Rekordskolen 1: Veien dit

Rekordskolen 1

Katarina Ekstedt og Anna Winberg, 2022, Ebok, Bokmål, EPUB
179,–
Du må være registrert som privatperson for å kjøpe e-bøker. Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.
Last ned utdrag

Omtale

Du har kommet inn på ... Rekordskolen!

Silje, Rurik og Kostas er ni år og føler seg ikke som alle andre. Silje bor i den fine bydelen Tigerholm, men er den eneste der med hanekam og rocka stil. Ruriks familie vil bare trene, konkurrere og vinne i friidrett, men selv liker han best å være ute i naturen. Og Kostas er supersmart! Han har allerede hoppet over tre klassetrinn på skolen, men han har ingen ordentlige venner. Aller best liker han å være på biblioteket og spille sjakk med Allan på 80 år.

De kommer inn på Rekordskolen, et merkelig internat der alle lærerne har satt rekorder og rektor er verdens lengste mann. I begynnelsen virker alt bare spennende, men blir man virkelig kastet ut av skolen om man kommer for sent? Klokka tikker ...

Rekordskolen - Veien dit er første bok i en ny serie om rekorder, vennskap og eventyr! Denne lettleste serien passer perfekt for bokslukere i alderen 6 til 9 år.