Salem's Lot

Stephen King, 2023, Ebok, Bokmål, EPUB
Ernst W Poleszynski (Oversetter)
179,–
Du må være registrert som privatperson for å kjøpe e-bøker. Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.
Last ned utdrag

Omtale

Da forfatteren Ben Mears vender tilbake til småbyen Jerusalem’s Lot, er det med et håp om at han ved å sette seg inn i historien til Marsten House, et gammelt herskapshus som i alle år har vært gjenstand for rykter og spekulasjoner, vil bli kvitt indre demoner og få inspirasjon til sin nye bok.

Men da to unge gutter begir seg ut i skogen og bare den ene kommer tilbake i live, begynner det å gå opp for ham at noe svært skremmende er på ferde. Hjembyen hans er beleiret av mørke krefter som overgår hans villeste fantasier, og han er den eneste – sammen med en gruppe sammensvorne – som kan holde de ondskapen i sjakk i denne lille byen i New England.

«USAs største nålevende romanforfatter.»
Lee Child

«En av våre dagers største historiefortellere.»
Guardian

Om Salem’s Lot
«Stephen King har bygd en litterær sjanger på å sette vanlige folk inn i de mest skremmende situasjoner … Han er forfatteren som kan gjøre det usannsynlige så skremmende at man får lyst til å sjekke at ytterdøren er ordentlig låst.»
Boston Globe

«Uovertruffen fantasi.»
Observer

«Den mest vidunderlig grusomme mannen på jorden.»
USA Today

«King er den mannen som vet mer om alt det skumle som foregår på isolerte, avsidesliggende steder enn noen andre siden Edgar Allan Poe.»
Entertainment Weekly