Sølvkronen

Maria Wern 4

Maria Wern 4

Anna Jansson, 2023, Heftet, Bokmål
Merete Franz (Oversetter)
199,–
Sendes fra oss i løpet av 1-3 arbeidsdager.

Omtale

Sølvkronen er en kritikerrost roman av Anna Jansson i krimserien om kriminalbetjent Maria Wern. Krimserien om Maria Wern er også filmatisert med stor suksess som TV-serie.

Maria Wern og hennes nærmeste kolleger tilbringer sommeren som politivikarer på Gotland. Tanken var å kombinere jobb og avslapning i idylliske omgivelser ved sjøen. Men så blir en mann savnet, og snart dukker en kroppsdel opp i fjæra. Den tilhører den savnede mannen, og ikke lenge etter finner de det stinkende liket av ham begravet i en steinrøys. Mens politiet sliter med å finne drapsmannen, blir en kvinne også funnet død …

Anna Jansson har vunnet en rekke prise blant annet Crimetime Award Årets hederspris 2021, en pris som deles ut til en forfatter eller en annen person som har vært banebtytende for den svenske kriminalllitteraturen.

BESTSELGERFORFATTER MED OVER 5 MILLIONER SOLGTE – UTGITT I 20 LAND!

«Sveriges nye krimdronning.»
BERGSLAGERNAS TIDNING

«Det her er bare så bra.»
GOTLANDS ALLEHANDA

«Den krimentusiasten som har gått glipp av Sølvkronen, har mange lykkelige timer å se frem til. Det her er bare så bra.»
GOTLANDS ALLEHANDA

«… en dyktig forteller … jeg vil gjerne se den leseren som klarer å avsløre morderen på et tidlig tidspunkt.»
GOTLANDS TIDNINGAR

«Skal bare én bok med i bagasjen, er det ingen tvil om at Sølvkronen er førstevalget.»
SKÅNSKA DAGBLADET

«Sølvkronen er den beste spenningsromanen Anna Jansson har skrevet til nå … Anna Jansson har raskt fått en stor leserskare, ikke bare i Sverige, og hennes fans vil ikke bli skuffet av Sølvkronen.»
HALLANDSPOSTEN

«Anna Jansson har en dybde i sine thrillere som få andre i denne sjangeren … boken er spennende fra første til siste side … Enda et bevis på at hun har vokst inn i klassen for landets fremste krimforfattere.»
LÄNSTIDNINGEN SÖDERTÄLJE

«Det er nettopp i skildringen av denne fortvilt utsatte kvinnen og hennes ekteskap og liv at Anna Jansson virkelig lykkes.»
ARBETARBLADET