Sommer og kjærlighet

Heather B. Moore, 2017, Ebok, Bokmål, EPUB
Lars-Toralf Storstrand (Oversetter)
201,–
Veil. pris229,–Du sparer28,–
Du må være registrert som privatperson for å kjøpe e-bøker. Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.
Last ned utdrag

Omtale

«Perfekt ved bassenget, foran peisen eller når du ønsker å koble av og nyte livet med en god bok.» GOODREADS

«Anbefales til alle som ønsker søt romantikk.» GOODREADS

«Du vil le og gråte og juble!» GOODREADS

Seks nyskrevne romantiske kortromaner
av bestselgende og prisvinnende forfattere!

I den søte fortellingen FOR GODT TIL Å VÆRE SANT bruker Gwen jobben som bryllupsfotograf til å komme over et knust hjerte. Når Jack ber henne ut, er hun i tvil om hun orker å date igjen.

FISKETUR er en sjarmerende historie hvor Claire prøver å overtale faren sin til å slutte i jobben og flytte hjem til henne. Men det er før hun møter farens businesspartner!

I novellen MØTE PÅ PIREN er den unge enken Alexandria på vei til Stillehavet for å spre asken etter sin avdøde ektemann. Reisen blir mer innholdsrik enn hun kunne forestille seg.

Vi møter den populære forfatteren Anne Marie i novellen HELTEKVADET. På et talkshow møter hun plutselig sin første kjæreste – mannen som har inspirert henne til all romantikken hun skriver om …

I novellen BLI HOS MEG flytter Jolie til Los Angeles for å ta en sommerjobb som barnepike. Hun blir hentet av familiens sjåfør, og Jolie lurer på om alle mennene i L.A. er like kjekke som ham.

Til slutt, i den herlige kortromanen ET STED JEG KAN KALLE HJEMME, blir vi kjent med eiendomsmegleren Ada. Hun får i oppdrag å finne en bolig til Craig og hans lille sønn. Men Craig er ikke fornøyd før det også flytter inn en kvinne …