Spesialklassen

Flu Hartberg, 2020, Innbundet, Bokmål
Flu Hartberg (Illustratør)

Flu Hartberg har skrevet en fargerik og vittig tegneserieroman fra fremtidens klassemiljø. – Noe av det jeg skriver er nok litt selvopplevd, sier Flu Hartberg. Les hele intervjuet med Flu Hartberg på Boktips

262,–
Veil. pris299,–Du sparer37,–
Sendes fra oss i løpet av 1-3 arbeidsdager.
Spesialklassen er morsom og tankevekkende science fiction som stiller de rette spørsmålene.
Petter Lønningen, Empirix.no

Omtale

Spesialklassen av Flu Hartberg er en gjennomillustrert roman full av humor og fjas. Men absolutt ikke ufarlig – for hva skjer dersom noen hacker seg inn i hjernen din og får deg til å gjøre superpinlige ting? Skrive RUMPEDØD på tavla i norsktimen, for eksempel? Ville du samarbeidet med nerdene for å løse problemet?

Steven er skolens mest populære gutt, sønn av sjefen for det populære iBrain-selskapet. Han har alt – til og med den nyeste versjonen av iBrain, som gjør at du kan være koblet til nettet dag og natt, uten verken mobil eller pc. Alt er koblet direkte til hjernen din. En dag begynner Steven å oppføre seg ukontrollert fjollete – og etterpå husker han ikke hva han har gjort! Hva er det som skjer med ham?
Mot sin vilje flyttes han til den beryktede Spesialklassen – klassen som alle ser ned på. Hvordan skal han overleve dette?

Så viser det seg at Spesialklassens supernerder kan hjelpe Steven med det mystiske og uforklarlige problemet. For det ser jammen ut som at noen har hacket seg inn i Stevens hjerne …