To soldater

Ewert Grens 6

Roslund & Hellström, 2013, Ebok, Bokmål, EPUB
179,–
Du må være registrert som privatperson for å kjøpe e-bøker. Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.
Last ned utdrag

Omtale

Vi er brødre. Vi er makten. Vi er krigere og familie inn i døden.
Leon sitter innesperret i et høysikkerhetsfengsel. Han er ung, men for lengst en bitter, hard og besluttsom kriminell. Han skriver et brev til sinn venn og "bror" Gabriel - den eneste personen Leon stoler på. Det er starten på en blodig og nådeløs jakt på penger, makt og respekt - en reise som fører de "to soldatene" til topps blant politiets ettersøkte i Sverige.

En vegg hos politiet er full av stirrende ansikter. Unge gutter med tung kriminell adferd, klassifisert som de farligste i landet. José Pereira ved Seksjonen for gjengkriminalitet i Stockholm-politiet vet at han har et galopperende problem. Tusenvis av unge gutter er på vei inn i gjengkriminalitet. Når Leon og tre andre medlemmer av "Ghetto Soldiers" rømmer fra fengsel, blir Pereiras kamp mot gjengene akutt, og politioverbetjent Ewert Grens får et meget ubehagelig drap å utrede.

"... høyt hevet over det meste av hva som blir skrevet i nordisk krim for tiden."
Ingvar Ambjørnsen, VG

"Velskrevet, godt fortalt, en skikkelig pageturner." Leif GW Persson

"Enkelt og greit. Roslund & Hellström skriver de beste nordiske krimromanene jeg har lest."
Tarald Aano, Stavanger Aftenblad

«Roslund & Hellström skriver eksplosive krimromaner. Minst like gode som Stieg Larssons bøker.»
USA Today