Trines hverdagsmat

Trine Sandberg, 2019, Innbundet, Bokmål

Trine Sandberg er tilbake med det hun kan aller best – hverdagsmat!  I Trines hverdagsmat har hun samlet de beste rettene for oss, retter som ikke tidligere har vært samlet mellom to permer. Maten er enkel og rask å lage og passer store som små, akkurat slik vi ønsker god hverdagsmat skal være.

350,–
Veil. pris399,–Du sparer49,–
Sendes fra oss i løpet av 1-3 arbeidsdager.

Omtale

Trine Sandberg er tilbake med det hun kan aller best – hverdagsmat. I Trines hverdagsmat har hun gjort et utvalg av sin rikholdige oppskriftsbank og samlet de beste rettene for oss, retter som ikke tidligere har vært samlet mellom to permer. Flere av oppskriftene er laget spesielt for boken. Maten er enkel og rask å lage og passer store som små, akkurat slik vi ønsker god hverdagsmat skal være. Fokus er matglede. Trine lurer mye grønt i alt hun lager og flere av rettene i denne boka er rene grønnsakretter. Men det er også viktig å nyte livet, mener Trine, derfor kan man unne seg en liten dessert av og til, så i Trines hverdagsmat finner du også et lite dessertkapittel med enkle, nydelige desserter.

Trine Sandberg er Norges største matblogger. Oppskriftene hennes er enkle å følge, du vil alltid lykkes. Dette er hennes fjerde bok.