Boktips LIVE 2024
Birger Emanuelsen om «Før de forsvinner» | Intervju

Se hele intervjuet med Birger Emanuelsen her. Før de forsvinner er en innsiktsfull dokumentarbok av Birger Emanuelsen som utforsker foreldres ansvar i å forberede barna sine på verden, samtidig som den stiller det grunnleggende spørsmålet: Hva er et barn?

Før de forsvinner

Før de forsvinner

Et forsøk på å forstå hva barn erBirger Emanuelsen

Før de forsvinner er en velinformert dokumentarbok om ansvaret foreldre har for å forberede barna sine på verden, og hvordan de kan gå fram for å gjøre det. Men det er også en nær og personlig fortelling om et av de mest grunnleggende spørsmålene i livet: Hva er egentlig et barn?


Er barna våre små undere og mysterium, eller bare etapper til voksenlivet? Hvordan har vi oppfattet og behandlet barn gjennom historien? Og hvordan kan vi komme nærmere våre egne barn, før de forsvinner?


Birger Emanuelsen undersøker og utfordrer våre forestillinger om barn. Gjennom et rikt kildetilfang skriver han om barnets verdi og betydning, hvordan vi får oss til å behandle dem, og hva det egentlig innebærer å være foreldre.

Les mer
Før de forsvinnerEt forsøk på å forstå hva barn erBirger Emanuelsen
399,–

Birger Emanuelsen

Birger Emanuelsen (f. 1982) debuterte i 2012 og har mottatt flere priser for sitt skjønnlitterære forfatterskap. Han er oppvokst på Tromøya, hvor han i dag bor med sin kone og deres tre barn. Før de forsvinner er hans første sakprosabok.

Les mer
Foto: Maria Kleppe Vihovde / Cappelen Damm