
Last ned bildet© Foto: Lisbeth Michelsen
Annechen Bahr Bugge
Annechen Bahr Bugge er sosiolog (dr.polit.) og forsker ved Forbruksforskningsinstiuttet SIFO, OsloMet - Storbyuniversitetet. Hun har i en årrekke forsket på problemstillinger knyttet til mat og spisevaner.
Lenker
Titler i salg
Kategori
Format
Språk

Culinary Heritage
Tracing, shaping and reshaping food culture from the Middle Ages to the presentAnnechen Bahr Bugge og Marianne VedelerEngelsk2024Open Access
Åpen tilgang
Les mer på cdu.no

Culinary Heritage
Tracing, shaping and reshaping food culture from the Middle Ages to the presentMarianne Vedeler og Annechen Bahr BuggeEngelsk2024Innbundet
449,–
Sendes fra oss i løpet av 1-3 arbeidsdager.

Fattigmenn, tilslørte bondepiker og rike riddere
Mat og spisevaner i Norge fra 1500-tallet til vår tidAnnechen Bahr BuggeBokmål2019Fleksibind
809,–
Sendes fra oss i løpet av 1-3 arbeidsdager.