Bent Stiansen
Last ned bildet© Sara Johannessen

Bent Stiansen

Bent Stiansen (f. 1963 i Arendal) begynte som kokkelærling på Hotel Continental i 1980. Der var han også kokk før han reiste til Alain Chapel (tre stjerner i Guide Michelin) utenfor Lyon for å lære finere fransk kokekunst av den berømte stjernekokken. 23 år gammel ble Bent kjøkkensjef på Hotel Continentals prestisjerestaurant Annen Etage. Fra 1985 til 1992 var han medlem av det norske kokkelandslaget, og i 1990 vant han det første norgesmesterskapet for kokker. Tre år senere vant Bent, som første skandinav, verdensmesterskapet for kokker, Bocuse d'Or, i Lyon.

I 1994 gjorde Bent og hans kone Annette (1963-2010) sine drømmer om egen restaurant til virkelighet, og åpnet dørene for gourmetrestauranten Statholdergaarden, som har en stjerne i Guide Michelin. Stiansen driver også Statholderens Mat og Vinkjeller.

Lenker

Titler i salg

Kategori

Format

Språk

  • Mine beste oppskrifter av Bent Stiansen (Innbundet)look-inside

    Mine beste oppskrifter

    Bent Stiansen
    Bokmål2018Innbundet
    449,–
    Sendes fra oss i løpet av 1-3 arbeidsdager.
  • Norge rundt med Bent Stiansen av Audun Aagre og Bent Stiansen (Innbundet)look-inside

    Norge rundt med Bent Stiansen

    Audun Aagre og Bent Stiansen
    Bokmål2014Innbundet
    449,–
    Sendes fra oss i løpet av 1-3 arbeidsdager.
  • Alene hjemme av Bent Stiansen (Innbundet)look-inside

    Alene hjemme

    kokebok for små husholdningerBent Stiansen
    Bokmål2012Innbundet
    449,–
    Sendes fra oss i løpet av 1-3 arbeidsdager.
  • Stiansen inviterer til fest av Annette Stiansen og Bent Stiansen (Innbundet)

    Stiansen inviterer til fest

    Annette Stiansen og Bent Stiansen
    Bokmål2008Innbundet
    449,–
    Sendes fra oss i løpet av 1-3 arbeidsdager.