Torkil Færøs «Pulskuren» er vinner av Lesernes favorittbok 2023

Pulskuren ble stemt frem av Bok365s lesere.

torkil-færø-pulskuren
Lege Torkil Færø har skrevet bestselgeren som viser hvordan klokken kan brukes til å stresse mindre og få mer energi. Boken ble kåret til Bok365s Lesernes favorittbok 2023.

Hvert år stemmer Bok365s lesere frem Lesernes favorittbok, Pulskuren ble årets vinner i 2023.

– Det føles nesten absurd. Jeg har målt pulsen min i fire år, og blitt sett på som raring på legekontoret, fordi jeg sa at dette har potensiale til å snu helsevesenet på hodet. Men at budskapet traff som det gjorde, og at folk er så entusiastiske for boka, er enormt. Jeg får daglig meldinger fra folk som sier boken har forandret livet deres, sier Torkil Færø til Bok365. Les hele intervjuet på Bok365.

Pulskuren er både for deg som er småsyk og sliten og vil ha energien tilbake, og for deg som har det bra, men vil kjenne mer vitalitet og forbedre evnen til viljestyrke, utholdenhet, nærvær og hverdagsglede. Boken som kom ut i 2023 har ligget 58 uker på Bokhandlerforeningens bestselgerliste og er solgt til en rekke land.

Pulskuren

Pulskuren

Stress riktig, sov bedre, yt mer og lev lengerTorkil Færø

Vil du vite hvordan du kan få mer viljestyrke, overskudd og energi? Hvor mye akkurat du tåler eller trenger å trene, sove og spise, og hvordan du kan forebygge alvorlig sykdom? Med Pulskuren og en pulsklokke eller mobil som guide kan du oppnå alt dette!


Pulskuren er både for deg som er småsyk og sliten og vil ha energien tilbake, og for deg som har det bra, men vil kjenne mer vitalitet og forbedre evnen til viljestyrke, utholdenhet, nærvær og hverdagsglede. Nøkkelen er pulsvariasjon eller HRV (heart rate variability). Lærer du nervesystemet og pulsen din å kjenne, vil du forstå hva som tapper deg for krefter og gjør deg syk, og hva som gir energi, viljestyrke og overskudd. Du kommer til å sove bedre, føle deg mer opplagt og glad og være mer til stede her og nå. Og du har langt større sjanse for å kunne leve et friskt og vitalt liv til du når høy alder. I boka guider forfatteren deg på en livsviktig reise gjennom nervesystemet ditt, der du garantert vil få deg noen overraskelser underveis!

Du lærer blant annet:


  • hvor mye belastning akkurat din kropp tåler
  • når du bør roe ned
  • hvor mye viljestyrke du har tilgjengelig, og hvordan den kan bedres
  • gode grep for bedre og dypere søvn
  • trinn for trinn-veiledning for å justere eller endre livsstil
  • brukererfaringer og forfatterens egen helsereise

– Fra å være overvektig, røykende og inaktiv har jeg nå et balansert stressnivå, god pulsvariasjon og overskudd til å leve fullt ut. Det har tatt tid, og jeg jobber med det hver dag. Men jeg kan med hånden på hjertet si at livet mitt er et helt annet enn for bare noen få år siden.

Dr. Torkil Færø


– Pulskuren og HRV er en helserevolusjon!

Dr. Annette Dragland, lege og programleder for podkasten Leger om livet


– Fantastisk lesning! Færø går i spissen for en spennende endring i hvordan vi forholder oss til helsen vår.

Dr. Herman Egenberg, lege og programleder for podkasten Motiverende Intervju

Les mer
PulskurenStress riktig, sov bedre, yt mer og lev lengerTorkil Færø
350,–
Veil. pris399,–Du sparer49,–

Torkil Færø er allmenn- og legevaktslege, dokumentarfilmskaper, forfatter, fotograf og globetrotter. Som livsnyteren er han opptatt av hvordan vi kan få mest mulig ut av livet. I boken Pulskuren forteller han trinn for trinn hvordan vi kan bruke pulsklokken eller smarttelefonen til å bli bedre kjent med vår egen kropp og få bedre kontroll på stressbalansen og det autonome nervesystemet. 

Les også: Lege med bestselgeren «Pulskuren»: – Jeg har gjort alle feilene i boken